ÉMINENCE

Éminence Organic TouchTreatment verkozen tot 

BESTE SALON BEHANDELING 2020 door DUTCH BEAUTY AWARD!

Organic Touch Treatment

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van ÉMINENCE ORGANIC SKIN CARE ondergaat de huid een transformatie. Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.
 
 Ofwel huiverbetering anno nu!
 
 Ik adviseer de OrganicTouch wanneer jij een voorkeur hebt voor 100% organische huidverbetering. Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Beautystudio Bo Ya 
en GreenTouch

Ik ben erkend OrganicTouch Therapeut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist in staat is in het lichaam te voelen. Ik ben in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het spierweefsels op te sporen. Tijdens de Touch treatment maak ik deze met verschillende dieptemassagetechnieken bij jou los. Hierdoor ontspannen de spieren en bindweefsel zich en raakt jouw huid sterk doorbloed. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.
Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling in elke Touch treatment worden meegenomen. En dat ik al mijn expertise zo optimaal mogelijk voor jou inzet. 


Éminence Facial OrganicTouchTreatment    
60 min    €   85,-

Éminence Facial OrganicTouchTreatment    
75 min    €   100,-

Éminence OrganicTouchTreatment*               
90 min     € 117,50  
*incl schouder/rug massage

-Boek je voor de eerste keer een ÉMINENCE FACIAL OrganicTouchTreatment dan betaal je € 75,- ipv € 85,- !