KLAPP Cosmetics is een Duits cosmeticamerk met een zeer vooruitstrevende visie op schoonheid en met 40 jaar ervaring in de werkstoffen cosmetica.

KLAPP Cosmetics is pioneer in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en cosmetische behandelingen, om deze reden werd KLAPP Cosmetics meerdere keren met nationale en internationale prijzen bekroond.

De producten zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG’s en dermatologisch getest.

KLAPP Quick Facial
Korte reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling waar de huid van opfrist!
30 min.     € 40,-

KLAPP Basic Facial**
Een complete gezichtsbehandeling aangepast aan de wensen van jouw huid, incl epileren.
60 min.     € 67,50

KLAPP Special Treatment**
Een gezichtsbehandeling op maat. Per behandeling wordt gebruik gemaakt van een huidverbetering kit. Deze bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen en zijn ieder afzonderlijk verpakt. Speciaal afgestemd op jouw huidtype en huidprobleem. Je voelt het direct en anderen zien het!
90 min.     € 99,00

KLAPP ASA Peel
Anti-ageing en huidvernieuwende fruitzuurbehandeling. Het vermindert rimpels en huidoneffenheden zoals pigmentvlekken. Door een natuurlijk peeling proces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. een nieuwe frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.
60 min.     € 99,00

De KLAPP ASA Peel wordt ook als kuur aangeboden: 3 behandelingen binnen 28 dagen. De kosten hiervan bedragen € 299,00. incl.  50 ml ASA Peel thuisverzorging.** Deze behandelingen kunnen ook met rugmassage worden uitgevoerd. Hiervoor geldt een meerprijs van € 15,00.