Bellabaci Body Cup

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


Deze Bellabaci Body Cup is verkrijbaar in een harde en een zachte cup met kleine handleiding.
De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine en bij de bestrijding van cellulite, striae, littekens en versteviging van de huid.


Productinformatie

Body cups hard/zacht♥ Als je voor het eerst gaat cuppen adviseer ik altijd de Bellabaci body cups zacht mee te beginnen. Toch adviseer ik voor thuis gebruik de body cups hard of zacht aan te schaffen omdat je maar met 1 cup werkt.
Je begint eerst met de zachte, daarna evt. met de harde en ben je helemaal Bellabaci fan dan evt. met de Super cups deze voelen medium aan. Cupping therapie is een eeuwenoude therapie welke gebruikt wordt
voor het verminderen van pijn zoals bij hoofdpijnen, migraines maar ook schouderklachten of rug maar ontspant ook de spieren.
Het is ook een geweldige detox voor het lichaam en het ondersteunt een gezonde spijsvertering
Maar je kunt ook met de body cups cosmetisch mee werken zoals bij cellulite, versteviging van de huid, maar ook bij striae en littekens.

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

Gebruik de BODY cups onder de douche of in bad of liggend voor de tv of op bed
met een bodyolie.

2.

Breng de olie aan om ervoor te zorgen dat de cup glijdt over de huid belangrijk is voldoende olie dat je niet aan de huid gaat trekken.

3.

Knijp de cup in liefst met de buiken tegen elkaar, dan zet je hem op de huid
en maakt roterende, effleurages, drukzuig en zigzag bewegingen.
Voor geweldige lymfedrainage en wat beter is voor de aderen is van enkels naar de knie en dan naar de liezen te werken
4

Drink voldoende water om je lichaam te reinigen en eet gezond en beweeg.

Speciale Instructies

Created with Sketch.

Belangrijk dat je de gebruikshandleiding leest, en de diagram volgt en van enkels naar liezen werkt. Je blijft de cup bewegen en niet te lang op één plek laten staan want anders krijg je een cup Kiss.
Een cup Kiss is niet gevaarlijk, je kunt er zelfs je voordelen mee uithalen bij pijnklachten niet langer dan 5 minuten laten staan.

Reinig je cups met dettol handzeep of unicura handzeep na elk gebruik en droog ze gelijk af.
Geen andere zepen kans dat de cups hard worden of gaan scheuren. Ik adviseer altijd om eerst met de body cups (hard/zacht te beginnen en dan vooral met de zachte te beginnen.

Als je voor het eerst gaat cuppen en je vindt het spannend kijk ook onze filmpjes op youtube bij Bellabaci Nederland.
Doe elke baan evt. 1 of 2 keer en bouw dit dan langzaam op in de loop van de 8 weken. Het beste is 3 à 4 keer per week te doen met altijd een dag er tussen om de huid zijn werking te kunnen laten doen.