Bellabaci Cup Bambino Facial

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen


Bellabaci cup Bambino Facial verkrijbaar in een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding.
Te gebruiken voor het gehele gezicht en vooral gemakkelijk om de kleine rimpeltjes rondom de mond en ogen te behandelen.
Let wel op deze zijn wat pittiger dan de langere facial cups. Dus bij een gevoelige huid beter de langere cups te gebruiken.

Productinformatie

De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van kraaienpootjes, onderkin, beginnende rimpels, oneffenheden van de huid en vochtwallen. Het verstevigt de huid omdat je de fibroblasten doet stimuleren waardoor collageen wordt aangemaakt.

Gezichtsmassage verhoogd de doorbloeding waardoor de huid zichzelf gaat herstellen.

De bambino’s zijn veel intensiever dan de lange facial cups. Begin altijd met de zachte bambino en na 6 weken evt. met de harde bambino cup.
De cups zijn BPA vrij, je kunt ze makkelijk reguleren, de cups worden niet plakkerig als ze met olie in aanraking komen en ze zijn van medische silicone gemaakt.

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

Bellabaci cups zijn super gemakkelijk om te gebruiken met een reinigingsmilk of een gezichtsolie.
Deze rijkelijk aanbrengen en daarna kan je het gezicht met de facial cup strijkende bewegingen maken. Je hoeft de cup alleen maar in te knijpen en op de huid te plaatsen.
Ben je vergevorderd of jouw huid is niet al te gevoelig dan kun je de bambino gebruiken. Maak eventueel ook drukzuigbewegingen onder de ogen voor vochtwallen. Niet te lang op 1 plek laten staan en te langzaam bewegen. 
!!Gebruik de facial cups niet op een beschadigde huid, open wonden, op ontstekingen of zonverbrande huid.!!