Bright Skin Licorice Root Exfoliating Peel

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪75‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Pigment lightening peel voor alle huidtypes, inclusief hypergepigmenteerde. 

50 ML


Productinformatie

Reduceer hyperpigmentatie en het optreden van een oneven huid. Melkzuur en amandelzuur verwijderen de dode huidcellen, terwijl de antioxidant Baobab (dikstammige boom) bescherming biedt tegen toekomstige radicale schade. Een natuurlijk hydrochinon alternatief van Afrikaanse aardappel en Tara-boom helpt om donkere vlekken en hyperpigmentatie tegen te gaan, terwijl zoethoutwortel de algehele uitstraling van de huid verheldert. Regelmatig gebruik kan de toon van de huid zichtbaar verbeteren, waardoor de huid zacht, glad en gerevitaliseerd achterblijft.

Details

Created with Sketch.

VEGAN - NOTENVRIJ - GLUTENVRIJ
*Award Winner

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

Doseer 1 a 2 pompjes van de oplossing op het meegeleverde katoenen ronde kussentje. Breng het product aan op het gezicht en de hals, vermijd het gebied rondom de ogen, laat het product inwerken. Gebruik maximaal drie keer per week.


Belangrijk: De huid zal gevoeliger zijn voor de zon. Gebruik een zonnebrand, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon wanneer je dit product gebruikt.

Resultaten

Created with Sketch.
  • Vermindert de aanblik van donkere vlekken
  • De teint is verbeterd
  • De huid ziet er verfijnd en glad uit, hyperpigmentatie is verminderd
  • De huid is gehydrateerd en vitaler
  • De teint is helder
  • De huid is bereid om verdere behandelingen te ontvangen voor verhoogde voordelen. De resultaten worden verbeterd bij gebruik van de volledige Bright Skin VitaSkin oplossing